21 december: rubbers en frames van Sport Europe uitproberen

Nu de competitie is afgelopen, is dat een natuurlijk moment om na te denken over een ander rubber en/of ander frame.
Het kan ook zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent met je huidige materiaal of wellicht vind je het leuk om eens andere batjes en rubbers te proberen?

Sport Europe levert 20 testbatjes
Onze sponsor Sport Europe zal aan onze vereniging een testsetje van ongeveer 20 verschillende batjes met verschillende rubbers toesturen. Het betreft een uitgebreid assortiment met veel verkochte frames en rubbers (inclusief 1 x korte noppen, 1 x lange noppen en 1 x anti-topspin). Er zal een klein boekje bij de testbatjes aanwezig zijn, waarin allerlei eigenschappen van de verschillende testbatjes staan beschreven.

Tijdens en/of na de training uitproberen
Tijdens de training op 21 december zal er door de trainer Sundeep Singh ongeveer 1o minuten worden gereserveerd om iets over de testbatjes te vertellen en krijg je de gelegenheid om een van de testbatjes uit te proberen. Ook na de training zullen op deze avond de testsetjes aanwezig blijven en kun je eventueel met Fred Admiraal klankborden.

Bestellen met korting via onze club
Mocht je beslissen om, na het uitproberen van de verschillende rubbers en frames, materiaal te kopen, dan kun je bij Fred je bestelling plaatsen.
Op bestellingen die via Fred bij Sport Europe worden gedaan zal een korting worden verleend.

Aantal keer bekeken: 20

 

Aantal keer bekeken: 20

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.