AVG, Privacybeleid en website

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Uitvoeringswet AVG (UAVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

De kern van de AVG is om de individuele burger volledig zeggenschap te geven over zijn persoonsgegevens. Het is de individuele burger die het laatste woord krijgt over wie, waarom, hoe lang en op welke wijze zijn persoonsgegevens door anderen dan hijzelf mogen worden gebruikt.

 

Privacybeleid

NTTC hecht grote waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar leden. Persoonlijke gegevens worden door NTTC dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De manier waarop dit gebeurt staat beschreven in ons privacybeleid.

Onderwerpen die in het privacybeleid aan de orde komen:

  • waarvoor verwerkt NTTC jouw persoonsgegevens?
  • wie hebben toegang tot jouw gegevens?
  • welke gegevens worden verwerkt, voor welk doel, hoe en met wie?
  • bijzondere persoonsgegevens
  • geautomatiseerde besluitvorming
  • in kaart brengen websitebezoek
  • websites van derden
  • fotobeleid
  • gegevens inzien, aanpassen, overdragen of verwijderen
  • bewaartermijn van jouw gegevens
  • hoe beveiligen we jouw gegevens?
  • hebben andere organisaties toegang tot jouw gegevens?
  • meldplicht datalekken
  • klacht
  • contactgegevens

Wij adviseren alle leden om ons privacybeleid de lezen.

 

AVG-verklaring

Hierbij verklaart Stichting AVG voor Verenigingen dat Tafeltennisvereniging NTTC het AVG-programma heeft doorlopen en dat Tafeltennisvereniging NTTC zelf verklaart dat ze de inspanningen heeft verricht zoals die voortvloeien uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

AVG-verklaring van Stichting AVG voor verenigingen.

 

Website

Naar aanleiding van de AVG hebben we ook de beveiliging van onze website onder handen genomen.
Met trots kunnen we melden dat we een 100% scoren hebben op internet.nl

Aantal keer bekeken: 108

Aantal keer bekeken: 108

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.