Zindere finale clubkampioenschappen 2023

Op spectaculaire wijze heeft Choh Aye zijn titel als clubkampioen geprolongeerd. De 13 deelnemers streden in twee meerkampen om een plaats in de kruisfinale. Pawan Singh wist de zevenkamp te winnen zonder ook maar één game te verliezen. Door de vijfde game met 11-7 te winnen wist Ad van Heijningen ten koste van Martijn den Hoedt beslag te leggen op de 2e plaats. De zeskamp werd door Choh Aye gewonnen en slechts Hans Stapels wist één game van hem te winnen. De kruisfinales gingen tussen enerzijds Pawan en Hans en anderzijds tussen Choh en Ad. Hans ging kansloos met 3-0 ten onder tegen Pawan en Choh verloor slechts één game van Ad, waardoor Pawan en Choh de finale speelden.

Dit werd een bijzonder spannende wedstrijd en bij vlagen waren de rally’s voor NTTC op zeer spectaculair hoog niveau. Choh kwam verrassend met 2-0 voor, maar Pawan liet het daar niet bij zitten en won de 3e en 4e game. De allesbeslissende 5e game werd door Choh met 15-13 gewonnen en na een door het publiek gegeven staande ovatie mocht Chow zijn wisselbeker wederom in ontvangst nemen.

Een week eerder werden de clubkampioenschappen voor de B-groep gespeeld en ook hier bleek de jeugd de toekomst te hebben. Daan Wildeman won de finale van Karel te Lindert.

Aantal keer bekeken: 100

Share

Speak Your Mind

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.