Terugblik najaarscompetitie 2016

Team 1 (Hoofdklasse – Hans S, Ben en Pawan)
Stond na 7 wedstrijden op de 8e plaats en was daarna genoodzaakt om in 3 play-downs wedstrijden, tegen respectievelijk Salamanders 5, Vriendenschaar 3 en VVV 2, uit te maken welke 2 teams van hen zich zou handhaven/zou degraderen! In de allereerste uitwedstrijd tegen Salamanders 5 werd met dubbele cijfers verloren en was de hoop om zich te handhaven vervlogen. In de resterende 2 uitwedstrijden tegen Vriendenschaar 3 en VVV 2 werd hierna met 8-2 en 7-3 verloren en was de degradatie naar de 1e klasse een feit!

Team 2 (3e klasse – Richard, Maarten, Frans , Jelle, Fred en Martin)
Streed tot de laatste 2 speelronden mee om een mogelijk kampioenschap maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een goede 3e plaats.

Team 3 (5e klasse – Erik, Karel, André, Martijn en Piet)
Na een zwakke seizoenstart wisten zij zich toch nog te mengen in de spannende strijd om de  2e plaats. Vriendenschaar 9 (10-90) bleek voor iedereen een niet te kloppen tegenstander. Achter Vriendenschaar wist NTTC 3 (10-49) beslag te leggen op een mooie 2e plaats, voor PITT 75/9 (10-49) en Reeuwijk 4 (10-48).

Duo 1 (4e klasse – Sander, Martijn en Rob)
Dit team presteerde uitstekend en behaalde een fraaie 3e plaats in de eindrangschikking.

Duo 2 (4e klasse – Ruud P. en Wim)
Streed tot de laatste wedstrijd tegen degradatie en eindigde uiteindelijk met een gelijk puntenaantal als Sorry 5 op de gedeelde 5e/6e plaats! Met een gelijk aantal punten (17), een gelijk aantal games (20-20), moest uiteindelijk het aantal behaalde punten in de onderlinge strijd de doorslag geven. Doordat Sorry hierbij 367 punten scoorde en NTTC 361 werd de degradatie voor NTTC toch een feit.

Duo 3 (4e klasse – Taw Nay en Brord)
Dit team leverde een prima prestatie, mede door de persoonlijk score van 70% van Taw Nay, en handhaafde zich vrij gemakkelijk.

Duo 4 (5e klasse – Ruud B, Koos en Raoul)
Dit team speelde een ongelukkige competitie en behaalde onvoldoende punten om zich te handhaven.

Duo 5 (6e klasse – Eddie, Piet, Han, Ko en Dennis)
Voor Eddie en Han een vuurdoop in de competitie. De persoonlijke prestaties  waren als team onvoldoende om gezamenlijk de handhaving in de 6e klasse te kunnen bewerkstelligen!

Aantal keer bekeken: 36

Aantal keer bekeken: 36

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.