Terugblik voorjaarscompetitie 2016

Team 1: Eindigde in de reguliere competitie op de 6e plaats en waren daarna genoodzaakt in 3 play-downs wedstrijden, tegen respectievelijk Vriendenschaar 4, Docos 2 en De Sprint 2,  uit te maken welke 2 teams van hen zich zou handhaven/zou degraderen. In de allesbeslissende laatste uitwedstrijd tegen Docos 2 werd een puntendeling bereikt en hierdoor werd de handhaving in de Hoofklasse veilig gesteld. Al met al een uitstekende prestatie van Hans Stapels, Ben Hofhuis en Pawan Singh!

Team 2: Behaalde een wat teleurstellende 5e plaats, kon slechts  alleen het  team 1 van IJsselvogels achter zich houden, en de degradatie uit de 2e klasse was het gevolg!

Team 3:  Wist zich nipt te handhaven in de 5e klasse en dat is een uiteindelijk een goede prestatie na de promotie van dit team in het najaar 2015 uit de 6e klasse.

Duo 2:  Leverde een prima prestatie, na een zwakke start,  door een 3e plaats te behalen in de eindrangschikking van de 4e klasse/Poule H.

Duo 3:  Streed tot de laatste wedstrijd tegen degradatie en slaagde er uiteindelijk in zich fraai te handhaven in de 4e klasse door naaste mede degradant in de laatste wedstrijd in een rechtstreeks duel te verslaan en hierdoor stelde dit team het verblijf in de 4e klasse voor de komende competitie veilig.

Duo 4:  Vorig seizoen werden zij nog kampioen in de 6e klasse, maar de prestatie in deze competitie was onvoldoende om zich te handhaven in de 5e klasse/Poule G .

Duo 5:  Ondanks de goede persoonlijke score van Tony Chain 65%, was dit helaas niet voldoende om als team te handhaven in de 5e klasse/Poule F.

Aantal keer bekeken: 60

 

Aantal keer bekeken: 60

Share

Speak Your Mind

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.