31 Table stars diploma’s voor pcb Gideon

In de afgelopen weken waren wij (NTTC) 3 x te gast op locatie ‘ Donge’  van de protestants-christelijke Basisschool Gideon in Nieuwerkerk.
De groepen 4, 5 en 6/7 – in totaal wel 69 kinderen – deden tijdens de gymles allerlei oefeningen uit het table-stars-programma. Afgelopen maandag, 17 november, was er een slotavond tijdens een NTTC-trainingsavond. Maar liefst 31 kinderen kwamen speciaal hiervoor naar NTTC.

Tijdens de drie Table Star lessen die tijdens de gewone gymles werden gegeven, deden de kinderen allerlei oefeningen die met tafeltennis te maken hebben en die (zoals dat dan heet) de fijne motoriek helpen verbeteren. Na iedere les kregen de kinderen een sticker met een letter. Eerst een S, daarna eenen in de 3e les een A…. Afgelopen maandag konden ze hun 4e sticker verdienen: een R. En natuurlijk konden alleen kinderen met vier stickers de echte STAR tekst verdienen op een heus tafeltennisdiploma!

Om 18.15 uur kwamen de eerste enthousiaste kinderen al naar de sportzaal en om 18.35 was de gymzaal vol met kinderen en familieleden.

De beste tafeltennisspeler van onze club (Hans) vertelde wat het programma zou zijn: eerst een warming-up, daarna in kleine groepjes tafeltennissen en afsluiten met een ‘rond de tafel’ spel.

Iedereen deed vol enthousiasme mee en je kon duidelijk zien dat de kinderen veel geleerd hadden de afgelopen weken. De meegekomen ouders genoten volop van het kijken naar al die actieve kinderen en fotografeerden er lustig op los.

Na afloop van de les overhandigde Hans aan alle kinderen hun tafeltennisdiploma en dat diploma werd natuurlijk trots aan de aanwezige familieleden getoond.

Diploma Table stars

Tegen alle kinderen die hebben meegedaan aan het Table Stars project zeggen we: hartstikke goed gedaan! We hopen dat jullie enthousiast zijn geworden over tafeltennis. Jullie zijn van harte welkom om gewoon eens een keertje mee te proeftrainen bij de Jeugd van NTTC!

P.S.: i.v.m. de privacy van de kinderen heeft pcb Gideon aangegeven dat zij niet willen dat wij foto’s op de website publiceren.

 

 

Aantal keer bekeken: 138

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.