Eerste landelijke competitiewedstrijd jeugd

Vandaag (13-09-2014) de eerste wedstrijd gespeeld van de najaarscompetitie 2014. Helaas waren we maar met z’n tweeën van de partij, want Stefan Poot kon niet aanwezig zijn. Deze eerste wedstrijd speelden we uit tegen Enjoy & Deploy Taverzo 2 in Zoetermeer.

De eerste set was gelijk al spannend. Pawan Singh verloor deze eerste set met 19-17. De tweede en derde set waren ook heel spannend, maar de winst in de partij ging toch naar de tegenstander.

Corné Vellekoop speelde de tweede partij en won in een vijf-setter zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.

De dubbelpartij was ook weer erg close. De eerste set verloren we met 14-12, de tweede wonnen we met 11-13 en de volgende twee sets verloren we met 13-11 en 11-8. Hierdoor stonden we na de 3 gespeelde partijen al 5-1 achter.

Na de pauze was er weer een vijf-setter. Pawan won deze partij, waardoor de stand 5-2 werd.

De partijen hierna won Corné in een drie-setter net als Pawan. Sommige tegenstanders konden slecht tegen hun verlies. Door hun boosheid gingen ze minder goed spelen.

De laatste partij verloor Corné van dezelfde tegenstander als waarvan Pawan verloren had. De eindstand was hierdoor 6-4 voor Taverzo. We waren, gezien de omstandigheden, redelijk tevreden met deze stand.

Aantal keer bekeken: 132

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.