do 16 mei – Mini batjes handicap toernooi #6

Het traditionele toetje na de voorjaarscompetitie komt er weer aan: het mini-batjes-handicap toernooi. Het gezelligste toernooi van het jaar!

https://nttc.nl/wp-content/uploads/2014/04/mini-batje.jpg

Tijdens dit toernooi speel je met een klein batje en krijg je een handicap toebedeelt die gebaseerd is op je rating. Door de handicap wordt het verschil in niveau tussen spelers genivelleerd waardoor iemand die in de 7e klasse speelt ook een kans maakt om een game of meer van een 1e klasser te winnen. Een avond waar je bovendien ook gelijk kunt spelen en waar elke game een punt oplevert.

Met een kleiner batje heb je natuurlijk een kleiner oppervlakte om het balletje te raken, maar je zult merken dat het toch redelijk goed te doen is. Uiteraard zal je zo nu en dan de bal op het randje van je batje raken en ook het serveren is lastiger, maar dat is nu juist de uitdaging van dit mini batjes toernooi.  Na een beetje oefenen zullen er weer mooie, maar ook verassende rally’s gespeeld worden.

Wanneer
a.s. do 16 mei 2019 om 20: 00 uur.

Voor wie
Voor leden en niet-leden.

Maximaal aantal deelnemers
Er kunnen maximaal 24 deelnemers meedoen.

Opzet toernooi en vaststelling handicap
Op onze website staat de opzet van het mini-batjes-handicap-toernooi inclusief de vaststelling van de handicap beschreven.

Aantal keer bekeken: 37

Aantal keer bekeken: 37

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.