Over NTTC

De tafeltennisvereniging van Nieuwerkerk aan den IJssel.

Je bent welkom op onze trainingsavonden om zelf te ontdekken hoe leuk deze sport is! Voor meer informatie zie de pagina proefspelen. Meteen lid worden kan nog niet, want we hebben momenteel een ledenstop. Wens je toch lid te worden? Dan plaatsen wij jou op een wachtlijst en zodra een lid opzegt is er weer ruimte voor jou om lid te worden bij onze vereniging.

cropped-NTTC_logo1.jpgOnze club bestaat al sinds 1957. In al die jaren heeft NTTC zich ontwikkeld tot een vereniging met zo’n 57 leden. Deze leden hebben er voor gezorgd dat NTTC is uitgegroeid tot een hechte en gezellige vereniging, waar je zowel op een recreatief als op hoger wedstrijdniveau kunt sporten.

Behalve tafeltennissen organiseren wij nog vele andere activiteiten, waaronder clubuitjes, een nieuwjaarsreceptie, clubkampioenschappen en diverse toernooien.

In het moderne gymnastieklokaal staan meerdere tafels, waar op maandag- en donderdagavond wordt gespeeld. Op de woensdagmiddag vanaf 13.30 uur tot 15.00 uur wordt er door de 55+-groep gespeeld. Bij de zaal is ook een kleine kantine aanwezig waar een hapje en een drankje genuttigd kan worden.

NTTC-1a

Aantal keer bekeken: 969