Feestelijk dagje uit 2022

We hebben er door Corona drie jaar op moeten wachten, maar op zaterdag 17 september 2022 was het dan eindelijk zover. Zo’n 40 deelnemers (leden, soms ook met hun partner) kregen eerst een uitgebreide inleiding en rondleiding van Marie Jose Schrage in de historische steenovens in Hitland. Daarna uitgebreid barbecueën en pub quizzen bij Rustwat aan de IJssel. Hoewel het vanwege het slechte weer binnen moest, in plaats van op het terras, werd het weer reuze gezellig.

Voor velen een onverwacht hoogtepunt was de binnenkomst van burgemeester Weber van Zuidplas. Hij kwam niet voor de barbecue, maar hij kwam Hans stapels benoemen tot Lid in de orde van Oranje Nassau. Ook voor Hans zelf was dat een volslagen verrassing. Maar een volstrekt terechte decoratie!! Hans, van harte gefeliciteerd!!!

De aansluitende pub quiz, vakkundig gepresenteerd door Brord van Westing, werd een prooi voor het team De Grijze Meute met Fred, Netty, Rob, Berti en Willy. Zij waren na een harde strijd uiteindelijk de besten. Zo’n pub quiz is zeker voor herhaling vatbaar, al moeten we nog bedenken wat een goed moment en wat een geschikte locatie zou kunnen zijn.

Tot het volgende uitje in 2024. IJs, weder en Covid-19 dienende.
Karel te Lindert

Aantal keer bekeken: 58

Share

Speak Your Mind

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.