Geen bal aan!

Het zijn heel bijzondere tijden met het coronavirus dat ons leven lijkt te beheersen.

Onlangs, op 6 mei, kregen we van de Minister President te horen dat er weliswaar een versoepeling van de maatregelen komt, maar dat het binnen sporten niet voor 1 september zal worden toegestaan.

Uiteraard weegt  in deze tijd het gezondheidsbelang het zwaarst en kunnen we vanuit die overweging begrip opbrengen voor de voorzichtige versoepeling van de maatregelen.

Toch komt het helemaal stilleggen van onze clubactiviteiten hard aan. Dat bleek ook uit de belronde langs alle leden die ik de afgelopen weken heb uitgevoerd. Onze leden missen het tafeltennis enorm. Ook bleek dat 2 van onze leden zelf besmet zijn geraakt en dat 4 leden een direct familielid  hebben verloren als direct gevolg van het coronavirus.

Door de gedwongen activiteitenstop is niet alleen de voorjaarscompetitie en de trainingen per 6 april gestaakt, ook het minibatjestoernooi en de vriendschappelijke wedstrijd tegen Pitt’75 zijn komen te vervallen.

Als bestuur hadden we de Algemeen Leden Vergadering, die meestal eind mei/begin juni plaats vindt, zo goed als helemaal voorbereid. Ook die gaat voorlopig niet door en zal verplaatst worden naar de herfst.    

Wel heeft het bestuur alvast een protocol opgesteld voor als we weer de zaal in mogen om te spelen. We zullen jullie daar uiteraard uitgebreid over informeren zodra er zicht is op het hervatten van de trainingen. Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

Ondertussen houden we de moed erin en hopen we dat in de periode tot 1 september het virus verder onder controle wordt gebracht, zodat we misschien toch wat eerder mogen beginnen.

Voorlopig blijft het devies: wees voorzichtig, blijf gezond en houd moed.

Aantal keer bekeken: 89

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.