Nieuwe afscheidingen in gebruik

Vanwege de afmetingen van de gymzaal is het tijdens competitieavonden niet mogelijk alle zes tafeltennistafels in de zaal naast elkaar op te stellen, waardoor er slechts vijf tafels gebruikt kunnen worden. Eén tafel blijft dus altijd ongebruikt terwijl veel leden in de kantine moeten wachten totdat er een tafel vrijkomt.

Indien we drie tafels op de normale wijze neer zetten zoals dit bij competitiewedstrijden geschiedt en de andere drie tafels dwars plaatsen in de overgebleven ruimte, kunnen we wel alle zes tafels tegelijk kwijt. Om deze drie “dwars-tafels” heen is dan wel minder ruimte, maar als trainingstafel is dat geen groot probleem.

Wel een probleem kan zijn dat veel ballen van de “dwars-tafels” terecht komen bij de tafels waar competitie wordt gespeeld. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen hebben we een vijftal afscheidingen met een zwart net verhoogd tot ruim twee meter.  

Totaal zijn er zeven afscheidingen verhoogd, waarbij de laatste twee afscheidingen geplaatst worden bij de ingang naar kantine. We kunnen dan aan de andere kant van de zaal de competitiewedstrijden spelen, waardoor de wedstrijden vanuit de kantine beter te volgen zijn.

een verhoogde afscheiding met een zwart net
Tussen het centre court en de ingang tot de kantine staan 2 afscheidingen.
5 afscheidingen verdeeld over de breedte van de zaal

Aantal keer bekeken: 200

Aantal keer bekeken: 200

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.