Terugblik najaarscompetitie 2015

Team 1: In het voorjaar van 2014 werden ze 4e, in het najaar van 2014 3e, in het voorjaar van 2015 2e en nu…leverde dit team een uitstekende prestatie in de 1e klasse van de reguliere competitie door met vlag en wimpel, met een score 78 van de te behalen 100 punten, het kampioenschap te behalen.

De persoonlijke percentages van respectievelijk , Hans 93% (werd hiermede 1e in poule B) , Pawan 73% en Ben 67% waren van dien aard dat het behaalde kampioenschap zeer terecht bij hen thuishoort!

Team 2: Behaalde een prima 2e plaats in de 5e klasse van de reguliere competitie en moest helaas het zeer sterke team 12 van de vereniging Alexandria ‘ 66 voor laten gaan als de ware kampioen  in deze klasse.

Team 3: Werd fraai kampioen in de 6e klasse van de reguliere competitie en nam revanche voor haar degradatie uit de 5e klasse in de voorjaarscompetitie 2015!

Duo 1: Na het behaalde glorieuze kampioenschap in de 1e klasse tijdens  de voorjaarscompetitie 2015 slaagde dit team er niet in zich te handhaven in de Hoofdklasse ondanks 4 winstpartijen en een sterke tweede competitiehelft.

Duo 2: Na het kampioenschap in de 3e klasse in het voorjaar was handhaven in de 2e klasse de doelstelling. In de laatste speelronde werd de 4e plaats (en daarmee handhaving) veiliggesteld met een puntentotaal van 27. Team 2 van Taveri en na hevige strijd ook  team 1 van de De Beer degradeerden.

Duo 3: Streed tot de laatste speelronde mee om het kampioenschap, helaas zonder succes, en werd uiteindelijk fraai derde in de 2e klasse.

Duo 4: De uiteindelijke prestaties van dit team waren onvoldoende om zich te kunnen handhaven in de 4e klasse.

Duo 5: Dit team speelde een uitstekende competitie en werd zeer verdiend kampioen door uiteindelijk Taveri 6, tot het laatste moment mede kandidaat voor de titel, voor te blijven!

Duo 6: Dit team opereerde zeer sterk in de 5e klasse en eindigde uiteindelijk gelijk met team 2 van Smashing op de 1e plaats met een puntenaantal van 32. Het kampioenschap ging toch naar Smashing aangezien de onderlinge scores van Smashing beter waren en zij er dus met het kampioenschap vandoor gingen.

Duo 7: De prestaties van dit team waren voldoende, mede door de 13 winstpartijen van Ricardo, om zich uiteindelijk te handhaven in de 6e klasse.

Aantal keer bekeken: 37

Aantal keer bekeken: 37

Share

Speak Your Mind

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.