Terugblik najaarscompetitie 2017

Team 1 – 1e klasse – Hans H, Ben en Zoran.
Eindigde op een mooie 2e plaats met 62 punten. Leverde overigens een opmerkelijke prestatie, door als enig team in deze poule, zowel met 7-3 te winnen als gelijk  te spelen tegen de uiteindelijke kampioen. Ze bleven als team bovendien ongeslagen, maar verloren uiteindelijk “de slag” om het kampioenschap van Gorkum1  na wat gelijke spelen tegen de wat “mindere goden” uit de competitie. Daarbuiten presteerde Hans Stapels geweldig door 28 partijen van de 30 gespeelde partijen te winnen en dat resulteerde in een percentage van 93% voor hem!

Team 2 3e klasse – Richard, Maarten, Jelle, Frans en Fred.
Streed tot de laatste  2 speelronden  met Reeuwijk 2 en Trefpunt 2 om de fel begeerde 2e plaats en slaagde hierin uiteindelijk!

Team 3 5e klasse – Karel, André, Erik en Alecsandr.
Leverde een prima prestatie  door een vierde plaats te behalen met een puntenaantal van 46, nipt achter het team 4 van Kwiek met een puntenaantal van 49 en het  “sterke” team 2 van ISV GOUDA met een puntenaantal van 63 en het zeer sterke kampioensteam; Trefpunt team 3 dat maar lieft 81 punten vergaarde.

Duo 1 – 3e klasse – Martijn, Sander, Brord en Martin.
Na het kampioenschap in de 4e klasse wist dit team in de 3e klasse 7 wedstrijden van de 10 winnend af te sluiten. Tegen het kampioensteam van Sorry werd 2 keer verloren, maar tegen het sterke team 1 van HTV werd thuis verloren, maar de uitwedstrijd werd gewonnen. Duo 1 behaalde een uitstekende en prachtige  3e plaats in de eindrangschikking met 27 punten, nipt  achter team 1 van HTV met het puntenaantal 28.

Duo 2 – 4e klasse – Ruud en Wim.
In de voorjaarscompetitie waren ze al gedegradeerd uit de 4e klasse, maar in de najaarscompetitie kregen ze een herkansing. Opnieuw waren de persoonlijke prestaties onvoldoende om zicht te kunnen handhaven in de 4e klasse en daardoor degradeerde zij naar de 5e klasse.

Duo 3 – 6e klasse – Koos, Ruud B en Raoul.
Dit team leverde een uitstekende prestatie en werd uiteindelijk 4e in haar klasse met een mooi puntenaantal van 25. Hellevoets Eff 4 en Bernisse ’80 2 werden 2e en 3e met 28 punten. Het team van De Beer 4 werd kampioen met 32 punten.

Duo 4 – 6e klasse – Daan, Frits en Ricardo.
Dit team speelde naar behoren en eindigde weliswaar op de laatste plaats in een poule van 5, maar degraderen toch niet waardoor lijfsbehoud een feit werd!

Duo 5 – 7e klasse – Piet, Dennis, Eddie en Han.
De persoonlijke prestaties  waren voldoende en eindigde uiteindelijk op een verdienstelijke 3e plaats.

 

Aantal keer bekeken: 274

Aantal keer bekeken: 274

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.