Terugblik Najaarscompetitie 2018

Team 1 – 2e klasse – Fred, Richard, Maarten en Frans
Na de voorjaarscompetitie werd NTTC 1 (uitkomend in de 1e klasse) opgedoekt. Het ‘oude’ team 2 (uitkomend in de 3e klasse) mocht het zodoende een seizoen in de 2e klasse proberen. Hier behaalde het slechts één overwinning en kon verder geen enkele vuist maken en degradeerde zodoende roemloos (terug) naar de 3e klasse.

Team 2 – 5e klasse – André, Erik, Karel en Alecsandr
Speelde een goede competitie met 5 winstpartijen, 4 nederlagen en 1 gelijkspel en eindigde door deze resultaten op een fraaie 3e plaats.

 

Duo 1 – 1e klasse – Hans S., Zoran en Fred
Leverde een prima prestatie  door na een zwakke start, 2 nederlagen na 3 gespeelde wedstrijden, uiteindelijk met 31 punten, nipt achter het kampioensteam 1 van Twenty-one Up 1 (33 punten) te eindigen maar voor het  “sterke” team 1 van de vereniging De Treffers(M) en Dordrecht 2, Overschie 1 en Taveba 2.

Duo 2 – 3e klasse – Brord, Sander, Martijn en Maarten
Dit team presteerde voldoende en behaalde een goede 4e plaats in de eindrangschikking met 22 punten, nipt  voor het 2e team van Kwiek (20 punten) en het 3e team van TTVA (19 punten).

Duo 3 – 5e klasse – Wim en Ruud P.
Al jaren een vast duo-team binnen onze vereniging. Ze begonnen de competitie uitstekend  met 2 ruime overwinningen maar daarna werden de resultaten minder en daardoor eindigde dit team uiteindelijk op een 4e plaats met 27 punten!

Duo 4 –  6e klasse – Koos en Ruud B.
Dit team kan terugkijken op een prima competitie en behaalde uiteindelijk een prachtige  3e plaats met 25 punten en bleef  TOP 3, team 18 van Alexandria ’66 en HTV 3 voor in de eindrangschikking.

Duo 5 – 6e klasse – Frits, Daan en Ali
De 6e klasse was net iets te hoog gegrepen en daardoor degradeerde dit team naar de 7e klasse.

Duo 6  – 6e klasse – Aidan en Tom
Tom en Aidan speelde voor de eerste keer in competitieverband. Na een moeizame start met 1 overwinning na 5 wedstrijden, werden daarna toch nog 4 overwinningen behaald met uiteindelijk een goede 4e plaats als resultaat. in de voorjaarscompetitie gaan zij voor het kampioenschap!

Duo 7 –  7e klasse – Piet, Dennis en Han
Dit team presteerde goed en behaalde een mooie 4e plaats met een puntenaantal van 8-24 achter het sterke kampioensteam 3 van de vereniging DOING en het sterke team 3 van de vereniging Salamanders.

 

Aantal keer bekeken: 58

Aantal keer bekeken: 58

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.