Terugblik Najaarscompetitie 2022

Team 1 – Richard, Maarten, Tony en Frans(2e klasse)

Dit team eindigde roemloos als laatste in poule E van de 2e klasse met een puntenaantal van slechts 29 uit 10 gespeelde wedstrijden.

Team 2 – André, Karel, Erik en Tom(5e klasse)

Dit team is al jarenlang een vaste waarde in de 5e klasse en bereikte dit jaar met overmacht de 1e plaats in poule C van de 5e klasse met een puntenaantal van 78 uit 10 gespeelde wedstrijden en bleef team 5 van de vereniging “Het Centrum” ruim voor en dit team vergaarde een puntenaantal van 61 uit 10 wedstrijden. De individuele prestatie van Karel (86%), Erik (83%), André (63%) en Tom (100%), doch uit 6 gespeelde wedstrijden, zijn aldus veelzeggend!

Duo 1 – Hans S. en Ben(1e klasse)

Dit team streed in de laatste wedstrijd tegen TOP 1 om het kampioenschap doch verloor helaas deze slag en eindigde daardoor op een fraaie 2e plaats met een puntenaantal van 31 uit 10 gespeelde wedstrijden en op een achterstand van 2 punten van het kampioensteam TOP 1. Hans leverde een zeer goede prestatie door als 1e te eindigen in het persoonlijk klassement van poule C van de 1e klasse met een percentage van 90%.

Duo 2 – Martijn, Choh en Tony – (2e klasse)

Dit team werd met vlag en wimpel kampioen met een puntenaantal van 42 punten uit 10 gespeelde wedstrijden en dit terwijl de tweede plaats werd behaald door het team 2 van de vereniging Rijnsoever met slechts 27 punten uit 10 gespeelde wedstrijden. De persoonlijke prestaties van Choh (100%), Martijn ( 86%) en Tony (64%) zijn uitstekend te noemen!

Duo 3 – Brord, Roel en Sander – (4e klasse)

Dit team streed voor het behoud in de 4e klasse en slaagde hierin uiteindelijk ruimschoots door twee teams achter zich te laten!

Duo 4 – Tom en Aidan – (4e klasse)

Tom en Aidan speelden een wat “ongelukkige” competitie doch wisten zich desondanks te handhaven in de 5e klasse met een puntenaantal van 18 uit 10 gespeelde wedstrijden en bleven het team 5 van de vereniging Sceyedam met 1 punt voor!

Duo 5 – Ruud. P. en Wim (5e klasse)

Dit team behaalde een fraaie 3e plaats waardoor het verblijf in de 5e klasse wederom werd verlengd met een jaar!

Duo 6 – Ricardo, Daan en Ruud B. (5e klasse)

Dit team vocht voor wat het waard was en eindigde desondanks als laatste in haar poule C van de 5e klasse.

Duo 7 – Herman-Jeroen en Renee – ( 7e klasse)

Dit team werd na een zeer spannende competitie uiteindelijk kampioen met een puntenaantal van 29 uit 10 gespeelde wedstrijden en lieten team 12 van de vereniging Vriendenschaar met een puntenaantal van 28 uit 10 gespeelde wedstrijden achter zich. De persoonlijke prestaties van Jeroen (75%), Herman (64%) en Renee (64%) zijn noemenswaardig!

Duo 8 – Han, Piet, Dennis en Eddie (7e klasse)

Dit team presteerde voldoende door uiteindelijk op de 4e plaats in de eindrangschikking te belanden met een puntenaantal van 9 uit 7 gespeelde wedstrijden en bleven zodoende het team 8 van de vereniging Serve 71 met een puntenaantal van eveneens 9, doch uit 8 gespeelde wedstrijden, de baas!

Aantal keer bekeken: 60

Share

Speak Your Mind

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.