Terugblik voorjaarscompetitie 2015

SENIOREN:

De Voorjaarscompetitie 2015 is wat het eindresultaat aangaat “redelijk positief” te noemen:

Team 1 : Leverde een prima prestatie in de 1e klasse van de reguliere competitie. Ze streden lang mee om het kampioenschap samen met het team 2 van de vereniging Shot ’65, maar verloor uiteindelijk in haar 8e wedstrijd het kampioenschap door met 10-0 te verliezen van dit team. Toch een prachtige 2e plaats en het puntenaantal van 10-68 is er niet minder fraai om!

Team 2 : Haalde een goed resultaat door de 3e plaats in de 5e klasse.

Team 3 : Na het kampioenschap vorig seizoen, lukte het helaas niet om zich te handhaven in de 5e klasse.

Duo 1 : Wederom uitstekend gepresteerd, mede door de 90% score van Ferdi, werd het kampioenschap dan ook overtuigend behaald in 1e klasse.

Duo 2 : Uiteindelijk waren de prestaties net niet voldoende om zich te kunnen handhaven in de 2e klasse.

Duo 3 : Leverde een uitstekende prestatie, en met een score van 10-39, behaalde dit team fraai het kampioenschap in de 3e klasse.
De persoonlijke percentages van respectievelijk, Maarten 92%, Martin 90%, Corné 88% en Stefan 60%, waren van dien aard dat het kampioenschap zeer verdiend door dit team in de wacht werd gesleept.

Duo 4 : n.v.t.

Duo 5 : Een bijzonder seizoen voor dit team: na verlies van de 3 eerst gespeelde wedstrijden, werd er vervolgens 7 x achtereen gewonnen en daardoor behaalde dit team uiteindelijk een fraaie 2e plaats in de 5e klasse.

Duo 6 : Met een puntenaantal van 10-29 een uitstekende 2e plaats achter het zeer sterke kampioensteam 2 van de vereniging Flamingo’s. Martijn leverde een bijzondere prestatie door met een score van 90% eerste te worden in het persoonlijk klassement!

Duo 7 : De prestaties van Duo/team 7 waren ruim voldoende, met een persoonlijke score van 80% van Ricardo, om zich te handhaven in de 6e klasse.

Aantal keer bekeken: 102

Share

Speak Your Mind

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.