BRAinS en Table Stars

BRAinS

BrainsBRAinS (Brede Activiteiten in Scholen) en BRAinS XL is een samenwerkingsproject van gemeente Zuidplas, basisonderwijs, voortgezet onderwijs, sportverenigingen, culturele instellingen, particulier initiatief en jeugdwerk Zuidplas. Stichting Jeugdwerk Zuidplas coördineert het project en zorgt ervoor dat al deze activiteiten worden opgenomen in het programma waar alle leerlingen van gemeente Zuidplas aan deel kunnen nemen. Elk half jaar komt er een nieuwe brochure uit, na de zomervakantie én na de kerstvakantie.

Op donderdag 9 oktober 2014 hebben 23 kinderen meegedaan aan een tafeltennistoernooi bij NTTC.

Aan het einde was er een prijsje voor de beste spelers.

BRAinS+ en Table Stars

In het kader van BRAinS+ kan extra aandacht/tijd aan één activiteit (in ons geval tafeltennis) worden besteed. Op één school wordt dan tijdens vier gymlessen tafeltennisles aangeboden. Dit jaar heeft NTTC hiervoor in eerste instantie contact gezocht met de twee scholen die dezelfde gymzaal gebruiken als wij; dus de scholen rondom de club: o.b.s Prins Willem Alexander en p.c.b Gideon.
We maken gebruik van de oefeningen uit het basissprogramma Table Stars – deze oefeningen zijn speciaal gemaakt voor kinderen in de groepen 3 t/m 8.Table_Stars_logo_222_150

Lees het verslag van Table Stars

Aantal keer bekeken: 221