Info

Als jeugdlid bij NTTC heb je alle ruimte. Al vanaf acht jaar kun je bij ons terecht om te leren tafeltennissen.

Technieken leren, conditie opbouwen, spelinzicht – wij helpen je erbij. Momenteel hebben we een vacature voor een jeugdtrainer, maar iedere trainingsavond is er een senior-lid aanwezig om je praktische tips en instructies te geven. En niet te vergeten: de uitdaging met jou aan te gaan!

Meer weten over tafeltennis?
Wat maakt tafeltennis zo leuk, of wat zijn de basisregels of leuke filmpjes. Je vindt al deze informatie op onze website.

Als tafeltennis je leuk lijkt en je wel een beetje uitdaging aandurft, kom dan eens proefspelen bij NTTC!

Tips en tricks
Vera Quispel schreef een aantal jaar geleden een boekje, speciaal voor jeugdspelers, met allerlei tips en tricks voor (beginnende) spelers. Moet je zeker even lezen! .. spelregel- en informatieboekje voor beginnende jeugd

Trainen, competitie en toernooien
De NTTC-jeugd heeft eigen trainingstijden (op maandag- en donderdagavond), en doet mee aan de competitie van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB). De bond organiseert voor de jeugd een eigen competitie. Deze is verdeeld in een regionale competitie en een landelijke competitie. In de competitie speel je in een team van drie of vier personen. De jeugd speelt op zaterdag competitie.

Verder zijn er door het jaar heen ook diverse tafeltennis-toernooien. Een dag(deel) lang intensief spelen en hopen op een mooie medaille of beker.

BRAinS
Stichting Jeugdwerk Zuidplas coördineert Brede Activiteiten binnen scholen (BRAinS).  Hierdoor kunnen kinderen van het basisonderwijs kennismaken met diverse activiteiten.

NTTC heeft (ook) dit jaar meegedaan aan BRAinS en aan BRAinS+. Uiteraard hebben we hier een verslag van gemaakt.

Maar zo kan het ook
Wil je toch graag thuis even oefenen of zoek je uitdagende en inspirerende werkvormen op tafeltennis? Lees dan het artikel tafeltennis in een ander jasje

 

 

Aantal keer bekeken: 110