Hans Stapels opnieuw clubkampioen

In poule 1 won de titelverdediger Hans Stapels al zijn wedstrijden. In zijn kielzog lukte het Zoran om mee te gaan naar de kruisfinales.

In poule 2 was het zeer spannend. Pawan wist alle wedstrijden te winnen, maar om plek twee werd flink gestreden. Uiteindelijk hadden Ferdi, Fred en Hans een gelijk aantal punten. Het tellen van de punten gaf uiteindelijk de doorslag: Fred mocht naar de kruisfinale.

nr Poule A Poule B
1 Hans S. Pawan
2 Zoran Fred
3 Martin Ferdi
4 Maarten Hans H.
5 Ben Ton
6 Corne Alecsandr
7 Ricardo

In de kruisfinale had Fred tegen Hans uiteraard een doordachte tactiek verzonnen, Hans ging er echter toch met de overwinning vandoor. In de andere kruisfinale was Pawan niet kansloos tegen Zoran en ging ook door naar de finale.

De finale was een goede wedstrijd, zoals dat ook hoort in de finale. Na twee gelijk opgaande games (1-1) lukte het de ervaren Hans om Pawan van zich af te schudden. Daarmee is Hans Stapels voor de 10e keer clubkampioen.

Poule B

Op 11 december 2014, was het dan weer zover. Het clubkampioenschap voor de senioren poule B,  met een ietwat lage opkomst, namelijk slechts 7 personen.

Voor de laatste ronde begon was de eerste plaats eigenlijk al bekend, maar Martijn wist ook zijn laatste wedstrijd te winnen. Er was nog wel een strijd gaande tussen de 5e en 6e plaats. Deze werd uiteindelijk gewonnen door Raoul.

Ook al werd Piet laatste zonder punten, wist hij toch vier van de zes partijen in vier games te spelen. Maar liefst 13 van de 21 wedstrijden werden in 3 games beslist. Toch waren er nog 2 spannende sets, die in 5 games werden beslist. Namelijk tussen Alecsandr en Ruud (2-3) en tussen Ruud en Raoul (2-3).

nr Naam Punten
1 Martijn 6
2 André 5
3 Alecsandr 3
4 Ricardo 3
5 Raoul 2
6 Ruud B. 2
7 Piet 0

 

 

Aantal keer bekeken: 357

Share

Comments

  1. François de Leeuwe zegt

    Hans,

    Van harte gefeliciteerd. Wederom clubkampioen!

    Martijn ook met de B poule!

Speak Your Mind

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.