Verslag clubkampioenschappen 2017

Groep B

Op donderdag 7 december 2017 was het tijd voor de clubkampioenschappen voor groep B.

In totaal deden 11 leden mee aan dit deel van de kampioenschappen, waaronder de nieuwe leden Roel en Ali. Na de opdeling in de 2 poules konden de wedstrijden starten om uit te maken wie de kampioen in de B-groep zou worden.

Aan het einde van de avond was Karel in de finale met 3-0 te sterk voor Roel. Hiermee werd Karel de kampioen van de B-groep!

Van de avond is een mooi verslag gemaakt inclusief foto’s: Clubkampioenschappen 2017 – Groep B

Groep A

Op donderdag 14 december 2017 was het tijd voor de clubkampioenschappen voor groep A.

In totaal deden 15 leden mee, waaronder Roel die als 2e was geëindigd bij groep B. Ook deed Ferdi voor het laatst mee, aangezien hij vanaf 2018 helaas geen lid meer is van NTTC.

Ook hier kon na een lange avond dan de finale beginnen waarvoor Hans Stapels en Ferdi Admiraal zich wisten te plaatsen. De telling werd verzorgd door de nieuwe voorzitter Karel.
De finale werd één van de mooiste wedstrijden van de avond. Van beide kanten werd de druk er flink opgezet. Durven aanvallen, slagenwisselingen overnemen, alles was nodig om te kunnen winnen. Hans kwam 2 games voor, maar Ferdi wist de 3e game te winnen. Uiteindelijk kon Hans de 4e set winnen, zodat hij zich weer clubkampioen mag noemen!

Verslag van de avond: Clubkampioenschappen 2017 – Groep A

 

Aantal keer bekeken: 133

Aantal keer bekeken: 133

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.