NTTC 1 – Taveri 1 en Scyedam 2

Na de knappe handhaving in de Hoofdklasse tijdens de tafeltennis voorjaarscompetitie is NTTC  begonnen aan de najaarscompetitie. Niet degraderen is wederom de doelstelling en de eerste twee gespeelde wedstrijden geven aan dat het in iedere geval een spannende strijd zal worden.

Het Ridderkerse Taveri, vorig seizoen net geen kampioen geworden,  was de eerste tegenstander. Ben Hofhuis (1x) en Hans Stapels (2x) zorgden voor de drie overwinningen van NTTC. Een terechte uitslag, maar met net een beetje meer geluk had er meer in gezeten, want  het altijd uitstekende dubbel van Hans en Ben werd nipt in 5 games verloren.

De tweede wedstrijd tegen het tweede team van Scyedam was een zo mogelijk nog moeilijkere opgave. De Schiedammers waren het vorig seizoen gedegradeerd uit de 3e Divisie en derhalve kampioenskandidaat nummer één.  NTTC kwam echter prima uit de startblokken en nam direct een 1-0 voorsprong. Na de eerste drie enkelspelen stond NTTC met 2-1 achter maar het dubbel van Hans  en Ben liet de Schiedammers in drie games kansloos, waardoor de stand weer gelijk getrokken was. Hierna kwam NTTC iedere keer op voorsprong, maar maakte Scyedam weer gelijk. Met drie overwinningen van Hans Stapels en één van Pawan Singh (knappe overwinning op Stephan Pieters) en het genoemde dubbelspel  werd de einduitslag 5-5, iets waar van te voren niet echt rekening mee gehouden was.

Zoals gezegd wordt het een spannende competitie en zal handhaving in de Hoofdklasse moeilijk zijn, maar de start is veelbelovend.

Aantal keer bekeken: 20

Aantal keer bekeken: 20

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.