Terugblik Najaarscompetitie 2019

Team 1 – Richard,  Maarten, Frans en Zoran – (3e klasse)
Dit team voldeed aan de gestelde verwachtingen en behaalde een mooie 3e plaats in de eindrangschikking met 48 punten.

Team 2 – André, Erik, Karel en Roel – (5e klasse)
Al jaren een vaste waarde in de 5e klasse. Ook dit seizoen weer een notering in de middenmoot: 5 winstpartijen, 3 nederlagen en 2 gelijke spelen met een fraaie 3e plaats tot gevolg.

Duo 1 – Hans S. en Zoran – (hoofdklasse)
Na het kampioenschap in het voorjaar mochten ze zich nu in de hoofdklasse meten met de top van de afdeling. De 17 bij elkaar gesprokkelde punten waren onvoldoende voor handhaving en dus degradeerde ze zodoende weer naar de 1e klasse.

Duo 2 – Martijn, Taw Nay en Martin – (2e klasse)
Ook Duo 2 en duo 3 mochten het na het kampioenschap in het voorjaar een treetje hoger proberen. Duo 2 eindigde op 19 punten op een gedeelde 4e plaats. Het onderling resultaat tegen Smash (m) 2 pakte echter nadelig uit met degradatie tot gevolg.

Duo 3 – Maarten, Sander en Brord – (2e klasse)
Voor dit team was het spelen in de 2e klasse “te hoog gegrepen”. Met 11 punten uit 10 gespeelde wedstrijden vonden zij zichzelf terug op de laatste plaats.

Duo 4 – Wim en Ruud P. – ( 5e klasse)
Wim en Ruud spelen al jaren samen en voelen zich prima thuis in de 5e klasse. Dit seizoen was ATTC Evo-Repro 8 duidelijk de sterkste, maar daarachter waren Wim en Ruud “best of the rest”.

Duo 5 – Aidan en Tom – (5e klasse)
Ook dit team mocht het dit seizoen een klasse hoger proberen. Na een zwakke start met 2 nederlagen met de cijfers 4-1, herstelden zij zich prima en bereikte tenslotte een zeer verdienstelijke 4e plaats in de eindrangschikking.

Duo 6 – Ruud B., Frits en Renee – (6e klasse)
Dit team vocht voor wat het waard was en behaalde uiteindelijk 12 punten uit de 8 gespeelde wedstrijden en zal dit aantal in de komende competitie trachten te overtreffen!

Duo 7 – Piet, Han en Dennis – (7e klasse)
Dit team presteerde goed en behaalde een mooie 3e plaats met een puntenaantal van 8-18 en liet 2 teams, team 10 van de vereniging Vriendenschaar en team 4 van de vereniging Kwiek, ruim achter zich!

Aantal keer bekeken: 38

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.