Terugblik Najaarscompetitie 2021

Team 1 – Richard-Maarten-Tony en Frans – (3e klasse)

Dit team streed lang mee om een promotie naar de 2e klasse doch eindigde uiteindelijk op een 3e plaats met 48 punten. Een bijzondere prestatie leverde Taw Nay door 13 wedstrijden van zijn 15 gespeelde wedstrijden te winnen en behaalde daarmede een persoonlijke score van 87%.

Team 2 – André-Karel-Erik en Tom – (5e klasse)

Dit team is al jarenlang een vaste waarde in de 5e klasse. Ook dit jaar weer een eindklassering in de middenmoot: 5 winstpartijen, 4 nederlagen en 1 gelijk spel met een fraaie  3e plaats als gevolg.

Duo 1 – Hans S. en Ben – (hoofdklasse)

Dit team mocht zich wederom meten in de hoofdklasse met de top van de afdeling. De 12 vergaarde punten waren onvoldoende voor handhaving en zodoende degradeerde dit team wederom naar de 1e klasse.

Duo 2 – Martijn en Taw Nay – (2e klasse)

Dit team miste op een haar na het kampioenschap en eindigde op een geweldige 2e plaats met 34 punten uit 10 gespeelde wedstrijden achter de uiteindelijke kampioen Twenty-one Up 5 met het puntenaantal van 36 uit 10 gespeelde wedstrijden. De persoonlijke prestaties van Taw Nay alsmede Martijn zijn het noemen waard met hun behaalde percentages van 75% en 68%!

Duo 3 – Brord, Roel en Sander – (4e klasse)

Dit team streed voor het behoud in de 4e klasse en slaagde hierin uiteindelijk door het gedegradeerde team 1 van de vereniging ISV GOUDA met 2 punten voor te blijven en verzekerde zich hierbij voor een langer verblijf in de 4e klasse!

Duo 4 – Ruud P. en Wim – (5e klasse)

Wim en Ruud speelden een wat “ongelukkige” competitie doch wisten zich desondanks te handhaven in de 5e klasse.

Duo 5 – Tom en Aidan( 5e klasse)

Dit team streed met het team 6 van de vereniging Gorkum voor het behoud in de 5e klasse en uiteindelijk met succes waardoor het verblijf in de 5e klasse werd verlengd met een jaar!

Duo 6 – Ricardo-Daan en Ruud B. – (5e klasse)

Dit team vocht voor wat het waard was en eindigde als laatste in haar poule van 5 verenigingen doch mag zich desondanks weer verheugen op een langer verblijf in deze klasse in verband met het terugtrekken van team 4 van de vereniging Boomgaardshoek tijdens de competitie!

Duo 7 – Piet-Dennis en Han – ( 7e klasse)

Dit team heeft uiteindelijk niet kunnen spelen in de competitie in verband met persoonlijke omstandigheden van een tweetal spelers!

Duo 8 – Herman, Jeroen en Renee – (7e klasse)

Dit team presteerde bijzonder goed door uiteindelijk op de 3e plaats in de eindrangschikking te belanden met een puntenaantal van 20 uit 9 gespeelde wedstrijden. Jeroen behaalde daarbuiten persoonlijk een prachtig resultaat door 9 wedstrijden te winnen van zijn 12 gespeelde wedstrijden met een persoonlijke score van 75%.

Aantal keer bekeken: 67

Share

Speak Your Mind

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.