Terugblik Voorjaarscompetitie 2019

Team 1 – Richard,  Maarten, Zoran, Jelle en Frans – (3e klasse)
Dit team voldeed niet aan de gestelde verwachtingen en degradeerde zodoende roemloos naar de 4e klasse!

Team 2 – André, Erik, Karel en Roel – (5e klasse)
Speelde een goede competitie met 1 winstpartij, 2 nederlagen en 3 gelijke spelen maar waren wel gedwongen tot het spelen van een play-down competitie. In de 2 wedstrijden die daar gespeeld werden wisten zij degradatie te ontlopen.

Duo 1 – Hans S., Zoran en Richard – (1e klasse)
Leverde een bijzondere  prestatie  door al haar wedstrijden te winnen en werd overtuigend kampioen met een puntenaantal van 10-38 .

Duo 2 – Brord en  Martijn – (3e klasse)
Dit team presteerde uitstekend en werd,  mede door de goede ondersteuning van de invallers Tony, Maarten en Brord, fraai kampioen met 7 overwinningen en 3 nederlagen en behaalde uiteindelijk 34 punten, net 1 puntje meer dan team 5 van Twenty-one Up!

Duo 3 – Maarten, Tony en Brord – (3e klasse)
Dit team presteerde uitmuntend  door 8 wedstrijden te winnen en met slechts 2 nederlagen werd het kampioenschap behaald met een puntenaantal 33. Team 1 van de Kwiek eindigde als tweede.

Duo 4 – Wim en Ruud P. – ( 5e klasse)
Dit team speelde een prima competitie en behaalde uiteindelijk, na drietal promotiewedstrijden, een prachtige eerste plaats met 27 punten, evenals team 2 van Smash KC. Pas nadat de games waren geteld was duidelijk dat NTTC zich tot kampioen mocht kronen.

Duo 5 – Koos en Ruud B. – (6e klasse)
De persoonlijke prestaties  van de spelers van dit team waren voldoende om zich uiteindelijk te handhaven in de 6e klasse!

Duo 6 – Aidan en Tom – (6e klasse)
Dit team speelde voor de tweede keer in competitieverband en behaalde met liefst 42 punten op overtuigend wijze het kampioenschap. Serve 71/4 werd tweede op een respectabele afstand van 7 punten.

Duo 7 – Frits en Daan – (7e klasse)
Dit team presteerde goed en behaalde een mooie derde plaats met een puntenaantal van 10-30 achter het zeer sterke kampioensteam van TTVA 8 en het sterke team HTV 3.

Duo 8 – Piet, Han en Dennis – (7e klasse)
Dit team presteerde naar haar mogelijkheden en behaalde uiteindelijk een goede vierde plaats in de eindrangschikking met een punten aantal van 10-26

Aantal keer bekeken: 52


Aantal keer bekeken: 52

Share

Speak Your Mind

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.