Test je kennis van de spelregels

Hoe zit het nou precies met al die voorschriften voor de service? Wie mag er een time-out nemen en wanneer? Wanneer is het een let en wanneer een punt?
Antwoorden op deze vragen en vele andere krijgen tafeltennissers en mensen die geïnteresseerd zijn in de tafeltennissport in de digitale spelregelmodule ‘Tafeltennis Masterz’ van de NTTB, die vanaf 1 september 2014 officieel in gebruik is.

De spelregelmodule is laagdrempelig en je wordt er vanzelf in gezogen, spelenderwijs uitgedaagd jezelf te testen en te verbeteren. De spelregels worden op een eenvoudige manier uitgelegd en toegelicht met foto’s en video’s. Dat gebeurt vanuit herkenbare spelsituaties. In plaats van dorre tekst wordt veel gebruik gemaakt van beelden – foto’s en films. Bij iedere situatie kun je je eigen kennis testen door middel van een toets met vragen. En uiteindelijk kunnen gebruikers van de site online een officiële spelregeltoets maken die leidt tot het spelregelbewijs SR1.

Alle competitiespelers wordt aangeraden om hun spelregelkennis te testen door eerst even te oefenen. Hopelijk met het volgende resultaat!

test-je-kennis-van-de-spelregels

test-je-kennis-van-de-spelregels

 

Aantal keer bekeken: 450

Share

Speak Your Mind

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.