55+ tafeltennis

Uit onderzoek blijkt dat tafeltennis een ideale sport is om ook (nog) op latere leeftijd te doen.

Naast de vele voordelen voor de gezondheid is het bovendien ook een hele leuke sport.

NTTC heeft daarom besloten om op de woensdagmiddag haar speelzaal te openen zodat 55-pussers onderling een balletje kunnen slaan.
Voor balletjes, batjes, wedstrijdtafels en begeleiding wordt gezorgd. Sportkleding (géén zwart gezoolde gymschoenen) en een goed humeur moet je zelf meenemen.

WANNEER
Vanaf woensdag 4 september 2019 gaan we 55+ tafeltennis verzorgen in onze speelzaal.  De bijeenkomsten beginnen om 13.30 uur en duren tot 15.00 uur.

AANMELDEN
Heb je interesse? Dan kun je jezelf opgeven bij:
– Hans Stapels (0180 318 501) of
– Karel te Lindert (0180 318 584)

KOSTEN
De kosten bedragen €8,- per maand.

Aantal keer bekeken: 476

Share

Comments

 1. René Prinsen zegt

  Ik heb jullie stukje gelezen in Hart van Zuidplas ” Tafeltennis voor 55-plussers “, en mijn oog viel, omdat het maar een klein stukje was, op het tijdstip: van 13.30 tot 15.00 uur. Het eerste dat in mij opkwam, het zal wel een typefout zijn: 65+. Maar aangekomen op de website bleek het toch 55 jaar en ouder te zijn. Nou ben ik al een tijdje ouder dan 55, maar ik moet nog meer dan 7 jaar werken; en ik zal niet de enige in Nieuwerkerk zijn. Om 13.30, maar ook om 15.00 zit ( soms sta) ik nog op mijn werk. Dus, kan de tijd niet worden aangepast naar een begintijd van 16.30 of 17.30 uur? Zodat ook de werkende 55- plusser mee mag doen? Die groep wordt namelijk alleen maar groter. En ja, ik vind tafeltennis leuk, ook om te ontspannen vanwege het werk. Ik zie uw reactie graag tegemoet

  • Martin de Jongh zegt

   Beste René,
   In eerste instantie zullen de aanvangstijden op de woensdagmiddag niet aangepast worden, maar U bent uiteraard ook welkom op onze reguliere speelavonden op maandag en donderdag.

   NTTC

Speak Your Mind

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.